Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6202
Назва: | Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин |
Автори: | Галух, Б. І. Дроник, Г. В. |
Ключові слова: | виробництво бринзи;мікроструктура сиру;розсільні сири;молоко різних видів тварин |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 349-354. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено особливості мікроструктури розсільного сиру – бринзи,
виготовленої з молока корів, овець, кіз і його сумішей в умовах передгірського і
гірського регіону Західної України. Розглянуто застосування нової технології
виробництва бринзи та її вплив на процес формування мікроструктури сиру. There was investigated microstructure of white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian re gion of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on microstructure at white brine cheese production and ripening has been proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_57.pdf | 208.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.