Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61941
Название: Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва
Авторы: Харченко, О. М.
Сиромятніков, П. С.
Гавриленко, О. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Харченко О. М., Сиромятніков П. С., Гавриленко О. В. Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 214-217.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто сучасні енергозберігаючі технології, що застосовуються в обробці продуктів бджільництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61941
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_214-217.pdf510.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.