Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61941
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХарченко, О. М.-
dc.contributor.authorСиромятніков, П. С.-
dc.contributor.authorГавриленко, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-27T08:21:11Z-
dc.date.available2025-01-27T08:21:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХарченко О. М., Сиромятніков П. С., Гавриленко О. В. Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 214-217.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61941-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасні енергозберігаючі технології, що застосовуються в обробці продуктів бджільництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕнергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_214-217.pdf510.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.