Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61941
Назва: Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва
Автори: Харченко, О. М.
Сиромятніков, П. С.
Гавриленко, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Харченко О. М., Сиромятніков П. С., Гавриленко О. В. Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 214-217.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сучасні енергозберігаючі технології, що застосовуються в обробці продуктів бджільництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61941
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_214-217.pdf510.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.