Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61941
Назва: | Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва |
Автори: | Харченко, О. М. Сиромятніков, П. С. Гавриленко, О. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Харченко О. М., Сиромятніков П. С., Гавриленко О. В. Енергозберігаючі технології в обробці продуктів бджільництва. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 214-217. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто сучасні енергозберігаючі технології, що застосовуються в обробці продуктів бджільництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61941 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_214-217.pdf | 510.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.