Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61653
Название: Розробка порошкоподібних рослинних сумішей та інноваційних видів кисломолочного сиру для оздоровчого харчування з їх використанням
Авторы: Кравчук, Д. О.
Шальопа, А. М.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кравчук Д. О., Шальопа А. М. Розробка порошкоподібних рослинних сумішей та інноваційних видів кисломолочного сиру для оздоровчого харчування з їх використанням. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Харків: ДБТУ, 2024. С. 58
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61653
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_59-59.pdf107.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.