Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» : [271] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 271
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Дослідження можливостей конструктивного удосконалення барабану зернового сепаратораСвіргун, О. А.; Савченко, В. Б.; Свіргун, В. В.; Іванова, Т. С.
2024Експериментальні дослідження ефективності інтенсифікаторів хвилеподібного типу для ПСС-2,5Макаренко, О. В.; Бредихін, В. В.
2024Удосконалення натяжного пристрою скребкового конвеєра-розподільника для зернових елеваторівЛук’янов, І. М.; Гончаренко, Д. С.; Канченко, Д. О.
2024Особливості стрічкових конвеєрів переробних підприємствЛук’янов, І. М.; Гончаренко, Д. С.; Канченко, Д. О.
2024Захист зернових норій елеваторів від самозаймання та пилових вибухівЛук’янов, І. М.; Тадевосян, К. Н.; Ценов, Ю. І.
2024Вплив на продуктивність зернових норій швидкості стрічки, типу сипкого вантажу та основних конструкційних параметрівЛук’янов, І. М.; Тадевосян, К. Н.; Ценов, Ю. І.
2024Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозиваУсата, К. С.; Гурський, П. О.; Маяк, О. А.
2024Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловостіПивовар, Р. Ю.; Яременко, А. С.; Карпенко, Л. К.
2024Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інноваціїВороновський, В. О.; Штанопруд, І. О.; Карпенко, Л. К.
2024Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукціїБожко, А. В.; Гриценко, Д. А.; Карпенко, Л. К.
2024Особливості та перспективи використання харчових відходів в агропромислових та харчових виробництвахКосточка, О. Д.; Маяк, О. А.
2024Удосконалення процесу виробництва пектинових концентратівДейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Василенко, М. О.; Піддубний, О. А.
2024Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва хлібаШевченко, А. О.; Косточка, О. Д.; Михайлов, Б. В.; Бабанова, О. І.
2024Результати досліджень глибини проникнення НВЧ-поля подрібненої суміші на основі пряних овочівМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Семенов, А. А.; Пушкаш, С. В.
2024Дослідження змін фізичних властивостей вершків в кільцевому просторі циліндрового маслоутворювача під час охолодженняКучер, Є. С.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.
2024Оптимізація способу виробництва пастоподібного напівфабрикатуРоманенко, А. С.; Махонін, Р. О.; Черевко, О. І.; Загорулько, О. Є.
2024Протикорозійна активність екстракту пажитникаСавченко, О. М.; Богомолов, О. В.; Сиза, О. І.
2024Використання зелених паростків крест-салату у виробництві пшеничного хлібаСавченко, О. М.; Богомолов, О. В.; Клюй, І. Ю.
2024Удосконалення процесу виробництва макаронів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовностіЧерепаха, І. Д.; Загорулько, А. М.
2024Удосконалення процесу виробництва сухої суміші морозива збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовностіМоніа, Б. Г.; Загорулько, А. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 271