Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403
Title: | Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозива |
Authors: | Усата, К. С. Гурський, П. О. Маяк, О. А. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Усата К. С., Гурський П. О., Маяк О. А. Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозива. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 547-549. |
Abstract: | В роботі розглянуто підходи та конкретні кроки до модернізації обладнання для виробництва морозива, а саме фризера. Наведено приклад фризера та результати модернізації. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_547-549.pdf | 543.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.