Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 166
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Динамика каротиноидов в плодах сладкого перца при низкотемпературном хранении в воздушной среде | Загорко, Н. П. |
2015 | Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України | Железняк, З. В.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В. |
2015 | Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст | Євлаш, В. В.; Демидов, І. М.; Фощан, А. Л.; Губський, С. М.; Нікітін, С. В. |
2015 | Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока | Есенова, А. Б.; Токтамысова, А. Б.; Асембаева, Э. К.; Аязбекова, М. А. |
2015 | Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М. |
2015 | Зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворювальних композицій | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2015 | Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу | Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В. |
2015 | Дослідження вітамінного складу біофортифікованих гарбузів як перспективної сировини для переробки | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2015 | Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтрації | Дейниченко, Г. В.; Малюк, Л. П.; Федак, В. І. |
2015 | Совершенствование процесса производства пресервов из морских водорослей | Дейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В. |
2015 | Дослідження процесу заморожування нових видів м’якого морозива | Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М. |
2015 | Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела | Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |
2015 | Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостями | Гринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки | Григоренко, О. В.; Байбєрова, С. С.; Антонова, Г. В. |
2015 | The grape powders in the technology of shortcrust pastry confectionery | Grevtseva, N.; Samohvalova, O.; Brykova, T.; Grigorenko, A. |
2015 | Дослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезу | Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2015 | Обґрунтування вибору часових параметрів насичення білкової матриці селеном | Головко, М. П.; Применко, В. Г. |
2015 | Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировини | Гніцевич, В. А.; Васильєва, О. О. |
2015 | Дослідження процесу екстрагування сухих речовин з вторинної рослинної сировини | Гніцевич, В. А. |
2015 | Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді | Віннікова, Л. Г.; Пронькіна, К. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 166