Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» : [166] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 166
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Динамика каротиноидов в плодах сладкого перца при низкотемпературном хранении в воздушной средеЗагорко, Н. П.
2015Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції УкраїниЖелезняк, З. В.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В.
2015Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових пастЄвлаш, В. В.; Демидов, І. М.; Фощан, А. Л.; Губський, С. М.; Нікітін, С. В.
2015Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молокаЕсенова, А. Б.; Токтамысова, А. Б.; Асембаева, Э. К.; Аязбекова, М. А.
2015Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктівДубініна, А. А.; Попова, Т. М.
2015Зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворювальних композиційДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2015Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
2015Дослідження вітамінного складу біофортифікованих гарбузів як перспективної сировини для переробкиДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2015Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтраціїДейниченко, Г. В.; Малюк, Л. П.; Федак, В. І.
2015Совершенствование процесса производства пресервов из морских водорослейДейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В.
2015Дослідження процесу заморожування нових видів м’якого морозиваЗолотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2015Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.
2015Технологічні аспекти виробництва сиру кисломолочного з регульованими функціонально-технологічними властивостямиГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.
2015Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробкиГригоренко, О. В.; Байбєрова, С. С.; Антонова, Г. В.
2015The grape powders in the technology of shortcrust pastry confectioneryGrevtseva, N.; Samohvalova, O.; Brykova, T.; Grigorenko, A.
2015Дослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезуГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.
2015Обґрунтування вибору часових параметрів насичення білкової матриці селеномГоловко, М. П.; Применко, В. Г.
2015Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировиниГніцевич, В. А.; Васильєва, О. О.
2015Дослідження процесу екстрагування сухих речовин з вторинної рослинної сировиниГніцевич, В. А.
2015Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у водіВіннікова, Л. Г.; Пронькіна, К. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 166