Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 166
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Можливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначення | Севастьянова, О. В.; Мітров, С. І. |
2015 | Color evaluation of quality of frozen apple slices | Shcherbakova, T. V.; Shcherbakov, I. B. |
2015 | Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В. |
2015 | Разработка специализированных продуктов с радиозащитными свойствами | Салавелис, А. Д.; Павловский, С. Н. |
2015 | Дихання огірків під час зберігання з тепловою обробкою антиоксидантами | Прісс, О. П. |
2015 | Удосконалення складу морозива на молочній основі | Поліщук, Г. Є.; Павленко, О. О.; Бреус, Н. М. |
2015 | The new direction of creation of the stuffed dishes for food of military personnel | Peresichny, M.; Deinychenko, L.; Kramarenko, D. |
2015 | Надання функціональних властивостей харчовим продуктам із застосуванням клітковини у ресторанному господарстві | Ощипок, І. В. |
2015 | Визначення ролі поверхнево-активних речовин у формуванні міжфазних адсорбційних шарів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2015 | Перспективність вирощування нових культивованих грибів на Україні | Ольховська, В. С. |
2015 | On the baking properties of Golikovska emmer | Oliinyk, S.; Zaparenko, G. |
2015 | Перспективи виробництва білкових концентратів олійних культур | Обозна, М.; Гарнцарек, Б.; Кошель, О.; Перцевой, Ф. |
2015 | Удосконалення технології страв з кисломолочного сиру для раціонального харчування школярів | Никифоров, Р. П.; Глушко, В. О. |
2015 | Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні | Мурликіна, Н. В.; Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Уклеїна, О. Г. |
2015 | Использование липидно-пектиновых комплексов для производства новых продуктов | Липатова, Л. П. |
2015 | Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на оксидоредуктазную активность винограда | Кюрчева, Л. Н. |
2015 | Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів | Кулик, А. С. |
2015 | Кількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактах | Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В. |
2015 | Анализ оценки качества консервов из мяса кролика | Изтелиева, Р. А.; Байболова, Л. К.; Кизатова, М. Ж.; Адмаева, А. М. |
2015 | Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців | Значек, Р. Р.; Мардар, М. Р. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 166