Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» : [166] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 166
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Можливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначенняСевастьянова, О. В.; Мітров, С. І.
2015Color evaluation of quality of frozen apple slicesShcherbakova, T. V.; Shcherbakov, I. B.
2015Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировиниСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.
2015Разработка специализированных продуктов с радиозащитными свойствамиСалавелис, А. Д.; Павловский, С. Н.
2015Дихання огірків під час зберігання з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, О. П.
2015Удосконалення складу морозива на молочній основіПоліщук, Г. Є.; Павленко, О. О.; Бреус, Н. М.
2015The new direction of creation of the stuffed dishes for food of military personnelPeresichny, M.; Deinychenko, L.; Kramarenko, D.
2015Надання функціональних властивостей харчовим продуктам із застосуванням клітковини у ресторанному господарствіОщипок, І. В.
2015Визначення ролі поверхнево-активних речовин у формуванні міжфазних адсорбційних шарівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2015Перспективність вирощування нових культивованих грибів на УкраїніОльховська, В. С.
2015On the baking properties of Golikovska emmerOliinyk, S.; Zaparenko, G.
2015Перспективи виробництва білкових концентратів олійних культурОбозна, М.; Гарнцарек, Б.; Кошель, О.; Перцевой, Ф.
2015Удосконалення технології страв з кисломолочного сиру для раціонального харчування школярівНикифоров, Р. П.; Глушко, В. О.
2015Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхніМурликіна, Н. В.; Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Уклеїна, О. Г.
2015Использование липидно-пектиновых комплексов для производства новых продуктовЛипатова, Л. П.
2015Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на оксидоредуктазную активность виноградаКюрчева, Л. Н.
2015Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантівКулик, А. С.
2015Кількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактахКузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В.
2015Анализ оценки качества консервов из мяса кроликаИзтелиева, Р. А.; Байболова, Л. К.; Кизатова, М. Ж.; Адмаева, А. М.
2015Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібцівЗначек, Р. Р.; Мардар, М. Р.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 166