Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61216
Назва: | Спосіб виробництва хлібобулочних вироб |
Автори: | Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина Вячеславівна Недвіга, Світлана Вікторівна Облак, Вікторія Ігорівна |
Дата публікації: | 13-лис-2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва хлібобулочних вироб: пат. 157698 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/043 (2017.01). № u 2024 02549. С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. І. Облак; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 13.05.2024; опубл. 13.11.2024, Бюл.№ 46. 4 с. |
Серія/номер: | 11;157698 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання заготовок з тіста, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують борошно з бульб чуфи у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61216 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
157698_DBTU.pdf | 164.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.