Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61216
Назва: Спосіб виробництва хлібобулочних вироб
Автори: Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Облак, Вікторія Ігорівна
Дата публікації: 13-лис-2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва хлібобулочних вироб: пат. 157698 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/043 (2017.01). № u 2024 02549. С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. І. Облак; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 13.05.2024; опубл. 13.11.2024, Бюл.№ 46. 4 с.
Серія/номер: 11;157698
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання заготовок з тіста, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують борошно з бульб чуфи у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61216
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
157698_DBTU.pdf164.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.