Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorНедвіга, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorОблак, Вікторія Ігорівна-
dc.date.accessioned2025-01-12T11:20:29Z-
dc.date.available2025-01-12T11:20:29Z-
dc.date.issued2024-11-13-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва хлібобулочних вироб: пат. 157698 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/043 (2017.01). № u 2024 02549. С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. І. Облак; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 13.05.2024; опубл. 13.11.2024, Бюл.№ 46. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61216-
dc.description.abstractСпосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання заготовок з тіста, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують борошно з бульб чуфи у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;157698-
dc.titleСпосіб виробництва хлібобулочних виробuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
157698_DBTU.pdf164.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.