Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61216
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Недвіга, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Облак, Вікторія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-12T11:20:29Z | - |
dc.date.available | 2025-01-12T11:20:29Z | - |
dc.date.issued | 2024-11-13 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва хлібобулочних вироб: пат. 157698 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/043 (2017.01). № u 2024 02549. С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. І. Облак; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 13.05.2024; опубл. 13.11.2024, Бюл.№ 46. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61216 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання заготовок з тіста, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують борошно з бульб чуфи у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;157698 | - |
dc.title | Спосіб виробництва хлібобулочних вироб | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
157698_DBTU.pdf | 164.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.