Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59504
Назва: Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчування
Автори: Погарська, В. В.
Кіпенко, Г. В.
Гужвинська, Н. Е.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Кіпенко Г. В., Гужвинська Н. Е. Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 185-187.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59504
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-187.pdf113.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.