Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59504
Title: Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчування
Authors: Погарська, В. В.
Кіпенко, Г. В.
Гужвинська, Н. Е.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Кіпенко Г. В., Гужвинська Н. Е. Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 185-187.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59504
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-187.pdf113.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.