Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486
Назва: Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням
Автори: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Кострова, К. В.
Кірюшина, О. Е.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Кострова К. В., Кірюшина О. Е. Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 176-178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-178.pdf115.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.