Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorКірюшина, О. Е.-
dc.date.accessioned2024-11-30T11:21:18Z-
dc.date.available2024-11-30T11:21:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Кострова К. В., Кірюшина О. Е. Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 176-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використаннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-178.pdf115.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.