Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59374
Назва: | Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів |
Автори: | Яницький, В. В. Павлюк, Р. Ю. Каплун, О. А. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Каплун О. А. Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 149-151. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59374 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-151-страницы-2.pdf | 114.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.