Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59374
Назва: Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів
Автори: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Каплун, О. А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Каплун О. А. Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 149-151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59374
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-151-страницы-2.pdf114.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.