Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59374
Название: Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів
Авторы: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Каплун, О. А.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Каплун О. А. Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 149-151.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59374
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-151-страницы-2.pdf114.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.