Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59356
Название: Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату
Авторы: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Букреєва, Ю. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Букреєва Ю. В. Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 125-126.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59356
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-126.pdf106.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.