Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБрикова, Т. М.-
dc.contributor.authorБукреєва, Ю. В.-
dc.date.accessioned2024-11-29T06:58:35Z-
dc.date.available2024-11-29T06:58:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Букреєва Ю. В. Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 125-126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59356-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-126.pdf106.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.