Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59356
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Брикова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Букреєва, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-29T06:58:35Z | - |
dc.date.available | 2024-11-29T06:58:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Букреєва Ю. В. Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 125-126. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59356 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-126.pdf | 106.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.