Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59356
Title: Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату
Authors: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Букреєва, Ю. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Букреєва Ю. В. Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 125-126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59356
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-126.pdf106.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.