Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59302
Название: Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю
Авторы: Ковбаса, В. М.
Пічкур, В. Я.
Лисий, О. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ковбаса В. М., Пічкур В. Я., Лисий О. В. Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 103-104.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59302
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-04.pdf125.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.