Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовбаса, В. М.-
dc.contributor.authorПічкур, В. Я.-
dc.contributor.authorЛисий, О. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T12:17:41Z-
dc.date.available2024-11-28T12:17:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКовбаса В. М., Пічкур В. Я., Лисий О. В. Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 103-104.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59302-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарактеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-04.pdf125.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.