Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59302
Title: Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю
Authors: Ковбаса, В. М.
Пічкур, В. Я.
Лисий, О. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ковбаса В. М., Пічкур В. Я., Лисий О. В. Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 103-104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59302
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-04.pdf125.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.