Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59291
Назва: Отримання харчового сиропу з підвищеною біологічною цінністю із цукрових буряків
Автори: Сизоненко, О. І.
Крапивницька, І. О.
Перцевой, Ф. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сизоненко О. І., Крапивницька І. О., Перцевой Ф. В. Отримання харчового сиропу з підвищеною біологічною цінністю із цукрових буряків. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 83-84.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59291
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-84.pdf108.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.