Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСизоненко, О. І.-
dc.contributor.authorКрапивницька, І. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T11:32:43Z-
dc.date.available2024-11-28T11:32:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСизоненко О. І., Крапивницька І. О., Перцевой Ф. В. Отримання харчового сиропу з підвищеною біологічною цінністю із цукрових буряків. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 83-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59291-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОтримання харчового сиропу з підвищеною біологічною цінністю із цукрових буряківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-84.pdf108.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.