Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Название: | Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання |
Авторы: | Хацкевич, Ю. М. Непочатих, Т. А. Іванченко, О. С. |
Ключевые слова: | майонезні соуси;жирові компоненти;якість;соняшникова та ріпакова олія |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів,
виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що
містять соняшникову і ріпакову олію. Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_47.pdf | 165.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.