Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Title: | Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання |
Authors: | Хацкевич, Ю. М. Непочатих, Т. А. Іванченко, О. С. |
Keywords: | майонезні соуси;жирові компоненти;якість;соняшникова та ріпакова олія |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287. |
Abstract: | Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів,
виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що
містять соняшникову і ріпакову олію. Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_47.pdf | 165.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.