Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900
Назва: | Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання |
Автори: | Одарченко, Д. М. Бабіч, А. О. |
Ключові слова: | поліпшуючі добавки;слабке пшеничне борошно;якість хліба;подовження терміну зберігання |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д. М., Бабіч А. О. Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 258-263. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто та обґрунтовано вплив поліпшуючих добавок на
властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання.
Дослідженнями встановлено та експериментально підтверджено, що
введення добавок подовжує терміни зберігання та покращує якість виробів. Review and justify an influence of additives to improve the properties of bread with a weak wheat flour during storage. The research has established and experimentally confirmed that supplementation prolongs shelf life and improves product quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_43.pdf | 188.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.