Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Название: Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник
Авторы: Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Ключевые слова: сенсорний аналіз;оцінка якості;вміст сухих речовин;вуглеводи;кислотність;лужность
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf5.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.