Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Соуси салатні з добавками рослинного походженняДавидович, О. Я.; Курій, І. М.
2012Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-областіШпирко, Т. В.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.; Лапіна, О. Ф.
2012Разработка технологии нового вида белкового продукта на основе термокислотной коагуляции восстановленного обезжиренного молокаСкапцова, Н. А.; Шинкарева, Т. И.
2012Аналіз загального хімічного складу свіжих грибівМедведкова, І. І.; Попова, Н. О.
2012Екстракційний спосіб виробництва рослинних олійОстроушко, В. Л.
2012Полисолодовые экстракты – природные антиоксидантыМоргунова, Е. М.; Микулинич, М. Л.
2012Використання тритікале як нетрадиційної сировини при виробництві пиваЛитвинчук, А. І.; Мельник, І. В.
2012Переваги використання бляшаних банок для розливу пиваДужко, Л. В.; Мельник, І. В.
2012Повышение уровня продовольственного исспользования зерна пшеницы при выработке сортовой хлебопекарной мукиВерещинский, А. П.
2012Споживні властивості сухих сніданківВалевська, Л. О.
2012Нанотехнологические подходы при экстрагировании масла из амарантаБурдо, О. Г.; Капетула, С. М.
2012Аспекты управления инновационными технологиями в сфере переработки продукции сельскохозяйственного производстваБабенко, В. А.
2012Фактори, які впливають на формування якості зернових продуктівБуняк, О. В.
2012Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2012Nanotechnologies of additives-fillers from chlorophyll-containing vegetables with record content of chlorophyllPogarskaya, V. V.; Korobets, N. V.
2012Нове про зберігання хлорофілів при кріогенному шоковому заморожуванні овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Черкашина, І. О.
2012Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Барабаш, А. Ю.
2012Нове в технології отримання природних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98