Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Соуси салатні з добавками рослинного походження | Давидович, О. Я.; Курій, І. М. |
2012 | Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області | Шпирко, Т. В.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.; Лапіна, О. Ф. |
2012 | Разработка технологии нового вида белкового продукта на основе термокислотной коагуляции восстановленного обезжиренного молока | Скапцова, Н. А.; Шинкарева, Т. И. |
2012 | Аналіз загального хімічного складу свіжих грибів | Медведкова, І. І.; Попова, Н. О. |
2012 | Екстракційний спосіб виробництва рослинних олій | Остроушко, В. Л. |
2012 | Полисолодовые экстракты – природные антиоксиданты | Моргунова, Е. М.; Микулинич, М. Л. |
2012 | Використання тритікале як нетрадиційної сировини при виробництві пива | Литвинчук, А. І.; Мельник, І. В. |
2012 | Переваги використання бляшаних банок для розливу пива | Дужко, Л. В.; Мельник, І. В. |
2012 | Повышение уровня продовольственного исспользования зерна пшеницы при выработке сортовой хлебопекарной муки | Верещинский, А. П. |
2012 | Споживні властивості сухих сніданків | Валевська, Л. О. |
2012 | Нанотехнологические подходы при экстрагировании масла из амаранта | Бурдо, О. Г.; Капетула, С. М. |
2012 | Аспекты управления инновационными технологиями в сфере переработки продукции сельскохозяйственного производства | Бабенко, В. А. |
2012 | Фактори, які впливають на формування якості зернових продуктів | Буняк, О. В. |
2012 | Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Nanotechnologies of additives-fillers from chlorophyll-containing vegetables with record content of chlorophyll | Pogarskaya, V. V.; Korobets, N. V. |
2012 | Нове про зберігання хлорофілів при кріогенному шоковому заморожуванні овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Черкашина, І. О. |
2012 | Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Барабаш, А. Ю. |
2012 | Нове в технології отримання природних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихи | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98