Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58073
Название: Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін
Авторы: Величко, К. Ю.
Носач, Л. Л.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Величко К. Ю., Носач Л. Л. Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 177-180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58073
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3с-180страницы-2-страницы-3_6-9.pdf1.48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.