Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58073
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВеличко, К. Ю.-
dc.contributor.authorНосач, Л. Л.-
dc.date.accessioned2024-10-15T13:10:39Z-
dc.date.available2024-10-15T13:10:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВеличко К. Ю., Носач Л. Л. Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 177-180.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58073-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змінuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3с-180страницы-2-страницы-3_6-9.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.