Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58028
Title: | Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів |
Authors: | Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. Гордієнко, І. О. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 114-117. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58028 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_117-end-страницы-10.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.