Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58028
Title: Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів
Authors: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Гордієнко, І. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 114-117.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58028
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_117-end-страницы-10.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.