Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58028
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorГордієнко, І. О.-
dc.date.accessioned2024-10-11T14:52:44Z-
dc.date.available2024-10-11T14:52:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 114-117.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58028-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_117-end-страницы-10.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.