Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58027
Назва: Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока
Автори: Дюкарева, Г. І.
Рижкова, Т. М.
Сільченко, К. П.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дюкарева Г. І., Рижкова Т. М., Сільченко К. П., Гейда І. М. Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-113.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58027
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_113-end-страницы-9.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.