Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58027
Название: | Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Рижкова, Т. М. Сільченко, К. П. Гейда, І. М. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Рижкова Т. М., Сільченко К. П., Гейда І. М. Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-113. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58027 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
1 с_113-end-страницы-9.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.