Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57743
Title: | Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе |
Authors: | Абенова, Е. А. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Абенова Е. А. Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-6. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57743 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.