Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57743
Title: Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе
Authors: Абенова, Е. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абенова Е. А. Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57743
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_6.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.