Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57743
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАбенова, Е. А.-
dc.date.accessioned2024-10-01T16:05:33Z-
dc.date.available2024-10-01T16:05:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАбенова Е. А. Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-6.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57743-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИнновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_6.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.