Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57655
Title: | Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства |
Authors: | Малюк, Л. П. Варыпаев, А. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Варыпаев А. М. Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства. Наукові дослідження Харківського державнго університету харчування та торгівлі для розвитку суспільства та економіки. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. ХІV-ХVII. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57655 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_b - копия-1-31-17-20.pdf | 339.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.