Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57655
Title: Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства
Authors: Малюк, Л. П.
Варыпаев, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варыпаев А. М. Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства. Наукові дослідження Харківського державнго університету харчування та торгівлі для розвитку суспільства та економіки. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. ХІV-ХVII.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57655
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_b - копия-1-31-17-20.pdf339.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.