Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57655
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Варыпаев, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-28T07:52:40Z | - |
dc.date.available | 2024-09-28T07:52:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Варыпаев А. М. Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства. Наукові дослідження Харківського державнго університету харчування та торгівлі для розвитку суспільства та економіки. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. ХІV-ХVII. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57655 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_b - копия-1-31-17-20.pdf | 339.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.