Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56886
Назва: Контроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекцій
Автори: Селютіна, Галина Анатоліївна
Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ФОРТ
Бібліографічний опис: Контроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. Харків: ФОРТ, 2024. 94 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій «Контроль якості та безпеки продукції галузі» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено питання методології та методів контролю технологічних процесів, якості та безпеки сировини для харчової продукції, загальні відомості про токсичні речовини та харчові добавки, методів контролю та безпеки при виробництві продукції рослинного походження, сировини для виробництва молочних продуктів, а також особливостей організації виробничих лабораторій на підприємствах галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56886
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Kontrol_yakosti_bezpeky_produktsiyi_haluzi_2024.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.