Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56886
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-08-28T15:25:26Z-
dc.date.available2024-08-28T15:25:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКонтроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. Харків: ФОРТ, 2024. 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56886-
dc.description.abstractКонспект лекцій «Контроль якості та безпеки продукції галузі» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено питання методології та методів контролю технологічних процесів, якості та безпеки сировини для харчової продукції, загальні відомості про токсичні речовини та харчові добавки, методів контролю та безпеки при виробництві продукції рослинного походження, сировини для виробництва молочних продуктів, а також особливостей організації виробничих лабораторій на підприємствах галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleКонтроль якості та безпеки продукції галузі: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Kontrol_yakosti_bezpeky_produktsiyi_haluzi_2024.pdf1.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.