Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Назва: | Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами |
Автори: | Кричковська, Л. В. Близнюк, О. М. Масалітіна, Н. Ю. Дубоносов, В. Л. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf | 171.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.