Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Назва: Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами
Автори: Кричковська, Л. В.
Близнюк, О. М.
Масалітіна, Н. Ю.
Дубоносов, В. Л.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf171.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.