Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКричковська, Л. В.-
dc.contributor.authorБлизнюк, О. М.-
dc.contributor.authorМасалітіна, Н. Ю.-
dc.contributor.authorДубоносов, В. Л.-
dc.date.accessioned2024-08-05T15:14:03Z-
dc.date.available2024-08-05T15:14:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗастосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf171.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.