Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кричковська, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Близнюк, О. М. | - |
dc.contributor.author | Масалітіна, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Дубоносов, В. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-05T15:14:03Z | - |
dc.date.available | 2024-08-05T15:14:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf | 171.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.