Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Title: Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами
Authors: Кричковська, Л. В.
Близнюк, О. М.
Масалітіна, Н. Ю.
Дубоносов, В. Л.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf171.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.