Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56584
Title: | Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами |
Authors: | Кричковська, Л. В. Близнюк, О. М. Масалітіна, Н. Ю. Дубоносов, В. Л. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кричковська Л. В., Близнюк О. М., Масалітіна Н. Ю., Дубоносов В. Л. Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 80-81. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56584 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_80-81.pdf | 171.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.