Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55481
Название: Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання
Авторы: Шевченко, О. Є.
Ткачук, Ю. М.
Гавриш, А. В.
Нєміріч, О. В.
Доценко, В. Ф.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шевченко О. Є., Ткачук Ю. М., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Доценко В. Ф. Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 273-274.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55481
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_273-274.pdf429 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.