Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, О. Є.-
dc.contributor.authorТкачук, Ю. М.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorДоценко, В. Ф.-
dc.date.accessioned2024-06-27T09:07:57Z-
dc.date.available2024-06-27T09:07:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШевченко О. Є., Ткачук Ю. М., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Доценко В. Ф. Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 273-274.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55481-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_273-274.pdf429 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.