Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55215
Назва: Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основі
Автори: Пасічний, В. М.
Маринін, А. І.
Гередчук, А. М.
Ткаченко, М. С.
Герасименко, М. Ю.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пасічний В. М., Маринін А. І., Гередчук А. М., Ткаченко М. С., Герасименко М. Ю. Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 97-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55215
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_97-98.pdf437.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.