Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, В. М.-
dc.contributor.authorМаринін, А. І.-
dc.contributor.authorГередчук, А. М.-
dc.contributor.authorТкаченко, М. С.-
dc.contributor.authorГерасименко, М. Ю.-
dc.date.accessioned2024-06-21T10:11:25Z-
dc.date.available2024-06-21T10:11:25Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПасічний В. М., Маринін А. І., Гередчук А. М., Ткаченко М. С., Герасименко М. Ю. Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55215-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМоніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_97-98.pdf437.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.